Doorgaan naar inhoud

Hoe verkoop je aan Reway?

Supersimpel! Volg deze 3 simpele stappen om jouw console, accessoires en/of games te verkopen aan Reway.

Stap 1. Verkoop samenstellen

Voer in de zoekbalk de naam van uw console, accessoires of game in. Of navigeer via onze navigatie. Kun je een game niet vinden? Gebruik dan onderstaand contactformulier met hierin de games die missen op onze website. Accessoires die je niet kunt vinden op onze website kopen wij niet in.

Je ontvangt na het plaatsen van de verkooporder een bevestigingsmail met verzendinstructies. Als je deze mail niet hebt ontvangen, controleer dan je spamfolder. Volg de instructies in de mail om je pakket naar ons op te sturen.

Stap 2. Verzenden

Verstuur nu jouw verkooporder. Pak je verkooporder goed in zodat niks kan beschadigen tijdens het vervoer. Je kunt het pakket op je eigen manier verzenden of zelf bij ons langs te brengen. Je dient de producten wel nog steeds online voor te melden.

Stap 3. Verwerking en uitbetaling

Zodra we het pakket hebben ontvangen krijg je hier een bevestiging van. Wij checken binnen 72 uur of alle producten in orde zijn. Is dit allemaal in orde, dan betalen we je direct uit en heb je bij de meeste banken direct op je rekening.

Als producten een prijsvermindering hebben gekregen (bijvoorbeeld omdat een product niet in de opgegeven staat was) of als we bepaalde producten niet kunnen innemen omdat ze bijvoorbeeld defect zijn of niet in verkoopbare staat verkeren, zullen we dit altijd eerst communiceren via e-mail. Je hebt dan altijd de mogelijkheid om de producten terug te laten sturen. Ben je akkoord met het aanbod of heb je na de 72 uur nog niet gereageerd, dan betalen we je direct uit.