Doorgaan naar inhoud

Over ons

Onze missie is om een breed assortiment tweedehands elektronica beschikbaar te maken. We bieden een uitgebreide selectie aan iedereen die op zoek is naar geweldige producten en service, maar niet de hoofdprijs wil betalen voor het nieuwste van het nieuwste. Dit doen we door producten een tweede leven te geven met behoud van premium kwaliteit, service en een garantieperiode van 3 maanden. Dit noemen we refurbishment.

Voordat onze producten in onze webshop verschijnen, doorlopen ze een uitgebreid proces. Ze worden grondig getest en gereinigd. Indien er onderdelen ontbreken of beschadigd zijn, worden deze vervangen. Bij budgetproducten kunnen er enkele beschadigingen aanwezig zijn, maar alle andere stappen worden volledig doorlopen. Vervolgens worden de producten zorgvuldig verpakt in bubbelplastic en stevige dozen om ervoor te zorgen dat ze geen beschadigingen oplopen nadat ze aan ons assortiment zijn toegevoegd.

Bij games verloopt het proces iets anders. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur om de games te polijsten, zodat ze geen krassen hebben en niet vastlopen. Vervolgens reinigen we de games grondig en testen we ze volledig.

Daarnaast streven we ernaar om duurzaamheid te bevorderen en bij te dragen aan een circulaire economie. Door tweedehands elektronica een nieuw leven te geven, verminderen we de vraag naar nieuwe producten en verminderen we de hoeveelheid elektronisch afval. We geloven dat het hergebruiken van elektronica een positieve impact heeft op het milieu en willen graag een voorbeeld zijn in de branche.

Bij Reway hechten we ook veel waarde aan klanttevredenheid. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. We streven ernaar om elke klant een positieve winkelervaring te bieden, waarbij we zorgen voor een soepele afhandeling van bestellingen en een uitstekende klantenservice.

Tot slot zijn we trots op onze samenwerking met gerenommeerde merken en partners. We werken nauw samen met leveranciers die dezelfde normen en waarden delen als wij, om ervoor te zorgen dat we alleen producten van hoge kwaliteit aanbieden aan onze klanten.

Bij Reway geloven we dat tweedehands elektronica niet alleen betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig kan zijn, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende producten en service, terwijl we de impact op het milieu minimaliseren.